Fursecuri "Iulia"

de Ina in Dulciuri, 2 Ian 2011 | 10765 vizualizari

 

De Craciun am cam dat-o in bara cu aspectul prajiturilor, intrucat mi s-au stricat si punga si aparatul de ornat… Am reusit sa fac cativa braduti, dupa care mi-a plesnit tubul din plastic …. Important a fost insa, ca deserturile au fost gustoase si apreciate de cei ce le-au gustat ;)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1,5 cani cu zahar
  • 2 cani cu untura de porc
  • 1 pachet amoniac
  • 1 fiola vanilie
  • faina ( cat cuprinde )
Portii: 100
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Iulia":

     Se amesteca totul foarte bine si se adauga faina, putin cate putin, framantandu-se  pana obtinem o coca de consistenta potrivita, care se dezlipeste usor de pe mana. Se pune coca in aparatul de forme de fursecuri/ biscuiti, se spriteaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc mediu. 

     Se pot pudra cu zahar, sau se servesc  ca atare, la cafea.

     Sunt fragede si aromate.

P.S. Le-am numit asa, intrucat reteta o am de la cumnata mea, Iulia .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Iulia"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

04.01.2011, 00:31

bune fursecuri

vanilla 1

04.01.2011, 11:46

am primit si eu de curand un pistol de prajituri identic cu al tau!!! o sa fac si eu niste fursecuri cat de curand!!!

Ina 1

04.01.2011, 19:18

iti doresc sa fie dintr-un material mai bun decat al meu.....nici nu stiu cand s-a crapat, ca eu am mare grija de toate ustensilele; la mine orice lucru il gasesti in cutia lui originala, chiar daca-l folosesc ani de zile

COMENTEAZA

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu pudra de roscove